startsidan

Startsida
Ni vet väl att våra hamburgare är gjorda av jämtländskt nötkött med äkta smaker från djur som haft det bra. ‪#‎Hamburgerian‬ ‪#‎Tages‬ ‪#‎Frösön‬ ‪#‎Jämtland‬

I Tages hamburgeria finns bland annat våra egna burgare och köttbullar, vårt eget hamburgerbröd och vår egen mos och dressing. Inspirationen kommer från det amerikanska köket, med rejäla burgare och härliga tillbehör. BBQ, Hot Mexi, Premiumkorv och Sliders är några av våra egna specialiteter. Se hela menyn och läs mer här.


Vi tycker att det goda i livet ska vara för alla. Oavsett ålder, smak och plånbok. Hos oss kan alla i familjen hitta sin favorit. Frukost, lunch och middag. Vi serverar smakrik och vällagad mat fram till kl 21 och flera alternativ av dagens fram till kl 18.30 – alla dagar i veckan.


Tages hjälper dig med cateringmenyer för alla tillfällen – både till små och stora evenemang. Vi sätter tillsammans med er ihop en smakrik och vällagad meny till allt från mingelfesten, luncher, konferenser & alla andra härliga fester och evenemang så här års. Välkommen att ta del av Tages menyförslag här.

 

 

veckans meny

4bild.png